Vulpe Cristina

Partidul “ȘANSĂ”

Vulpe Cristina este candidata desemnată la funcția de primar(ă) general(ă) al municipiului Chișinău, din partea partidului „ȘANSĂ”. Acest partid a intrat pe arena politică în anul curent, atunci când Partidul „ȘOR” a fost declarat neconstituțional, ceea ce însemna că nu vor putea desemna candidați pentru alegerile locale din această toamnă cât și la ulterioarele scrutine electorale. Astfel, Partidul „Ai Noștri”, care a intrat în blocul politic creat de oligarhul fugar Ilan Șor, a fost redenumit în Partidul „Șansa” și condus de persoane din anturajul oligarhului.

Studii:
Candidata a absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova. 

 

Activitate profesională:
Actualmente, Cristina Vulpe activează în domeniul asigurării calității în domeniul educației și cercetării, fiind șefa secției (concediu îngrijirea copilului) la Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare. Anterior, a fost profesoară de limba română la Liceul „Miguel de Cervantes” din capitală.

Declarația de avere:
În declarația depusă la CEC, Vulpe Cristina indică venitul obținut din activitatea desfășurată în bază de patentă, care ajunge la 194 735 lei. Pentru îngrijirea copiilor aceasta a încasat o indemnizație de 44 100 lei, o alocație de 10 771 RON și o donație de 2 400 EUR. La proprietăți, figurează un apartament în valoare de 436 604 lei, procurat în anul 2014 și o casă de locuit care a primit-o prin donație. De asemenea, aceasta deține un automobil de marca Nissan Qashqai, care ar valora 13 996.41 EUR. În anul 2014, Cristina Vulpe a contractat un credit de 435 000 lei, pe care trebuie să-l ramburseze până în anul 2034, la dobânda 11%. 


Participarea în alegerile locale pentru mun.Chișinău:
Cristina Vulpe candidează pentru prima dată la funcția de primară. 


Apartenența de partid:
În prezent, candidată este afiliată Partidului Politic„ȘANSĂ”

Distribuie